Dobrá zpráva pro nositele brýlí: Multifokální brýle

Dobrá zpráva pro nositele brýlí: Multifokální brýle

Dobrá zpráva pro nositele brýlí! Perfektní vidění na všechny vzdálenosti. Objevte revoluční multifokální brýle od Rodenstock, které vám přinesou dokonalé vidění na jakoukoliv vzdálenost.

V průběhu posledních let se zásadně změnily podmínky a technologické možnosti pro nositele brýlí. Rozvíjí se přístrojové vybavení pro měření zraku, které je stále přesnější a umožňuje detailní zhodnocení veškerých faktorů, které mají vliv na výslednou kvalitu vidění.

Měření zraku dnes může proběhnout až v 1500 bodech namísto jednoho a posazení brýlí a jejich „vycentrování“ na oči zákazníka lze díky současným technologiím provést velmi precizně pomocí 3D kamer.

Za posledních pár let se také rozšířila možnost individuální úpravy brýlových čoček podle přání a potřeb vidění konečného zákazníka. Zvolit si můžeme brýle na řízení, které mají funkci zvýraznění detailů i za horších světelných podmínek, nebo si můžeme pořídit brýle s ochranným filtrem pro každodenní práci na počítači.

Samostatnou kapitolou jsou pak brýle multifokální, kde je celá řada faktorů, které mají vliv na výslednou spokojenost uživatele. Multifokální brýle jsou ideálním řešením, které poslouží každému, kdo potřebuje brýle na čtení i na dálku, případně na čtení a na počítač. Kombinací existuje celá řada a odborná oční optika dokáže potřeby zákazníka optimálně zpracovat.

Multifokální brýle, správně bychom měli říkat progresivní, umožňují ostré zobrazení v různých vzdálenostech. Princip funguje tak, že v každém místě brýlové čočky je jiný dioptrický účinek, nastavený přesně podle potřeby vidění uživatele. Správně zhotovené multifokální brýle tak umožní vždy ostrý pohled na všechny vzdálenosti od dálky až po čtení. To je skvělá zpráva pro každého, kdo takové brýle potřebuje!

Zhotovit kvalitní multifokální brýle dokáže jen ten, kdo ví jak na to, má perfektní vybavení a znalosti veškerých technologických možností.

Rodenstock, přední světový výrobce brýlí a brýlových čoček, certifikoval oční optiky, které tyto znalosti mají, a nyní garantuje 100% spokojenost při nákupu multifokálních brýlových čoček v těchto certifikovaných optikách.

A ptáte se, proč má význam chtít nejmodernější technologie v brýlích? Jak jsme již uvedli, vidět perfektně ostře na všechny vzdálenosti lze jen díky špičkově zhotoveným brýlím a vše začíná u technologie výroby plochy skla.

Konkrétně německá značka Rodenstock má celou řadu patentovaných technologií, které umožňují až o 40 % širší zorné pole než u běžných multifokálních brýlových čoček. Navíc značka nově garantuje, že s výrobkem budete na 100 % spokojeni.

Přijďte i Vy do naší Optika Clarity a objevte nový rozměr vidění.
Další informace získáte na www.brylesgaranci.cz.